Linda Thoren


Linda Thoren
  • Namn: Linda Angelica Thoren
  • Alias: Linda Lovejoy, Linda Thorne, Stina
  • Hemstad: Örnskoldsvik
  • Född: 1977
  • Mål: 75-55-75
  • Höjd: 175 cm.
  • Vikt: 50 kg.
  • Ögonfärg: Blå
  • Hårfärg: Blondin
  • BH-storlek: 75 D-kupa
  • Porrdebut: 1996

 

 

Linda är en utav de svenska porrstjärnor som har uppnått mest i sin karriär. Det sägs att hon är Sveriges första stora internationella porrstjärna. Hon debuterade 1996 i filmen ”Privare XXX 10” när hon endast var 18 år gammal. Redan året efter vann hon titeln som ”International Starlet of the Year”. På grund av sitt otroliga svenska utseende har hon blivit väldigt populär i USA, där de älskar svenska tjejer. Hon har jobbat tillsammans med några av de största vuxenproducenterna i USA såsom Sin City, VCA, Penthouse, Wicked Pictures och Pleasure. Höjden av hennes karriär kom 2001 där hon var med i sin alldeles egna film ”Linda does Hollywood”. I slutet av hennes karriär gjorde hon ett försök att avdramitisera porrhandeln inom media, menande att det helt enkelt bara var ett vanligt jobb. Idag bor Linda i Thailand där hon studerar och jobbar som fotograf.

 

Filmografi
  • • Svensk Sommersex (2005)
  • • Cum One, Cum All 2 (2004)
  • • Fresh and Natural 6 (2003)
  • • Sex Around the World 3: Sexy Swedish Girls (2002)
  • • Extreme Doggie 9 (2001)
  • • Rock and Roll. Rocco Part II (1997)
  • • Countess Gamiani (1997)
  • • Teeny Heaven (1997)
  • • Anabolic World Sex Tour Volume 13 (1997)
  • • L’indécente aux enfers (1997)
  • • I Wanna Be a Porn Star 1 (1996)
  • • More Dirty Debutantes 50 (1996)
  • • asty Nymphos 15 (1996)
  • •Rock and Roll. Rocco Part I (1996)
  • • Sluts of Scandinavia (1996)
  • • Triple X 10 (1996)
  • • Up and Cummers 29 (1996)
  • • Up and Cummers 30 (1996)
  • • Open Wide and Say Ahh! 5 (2000)
  • • Cream Facials 10 (2001)
  • • Gang Bang (2000)
  • • The Voyeur 16 (2000)
  • • Fleshtones (2000)
  • • 5-Card Slut (2000)
  • • Dansk gigant 3 (2000)
  • • Foreign Bodies (2000)
  • • Naughty Dina (2000)
  • • Pure Sin (2000)
  • • Poser (1999)
  • • Midas Touch (1999)
  • • California Cocksuckers 5: Hungarian Spugefest (1999)
  • • Dream Master (1999)
  • • Naughty (1999)
  • • Sex Offenders #7 (1999)
  • • Private Gaia 6: Profession Porn Actres (1998)

 

 

Videogalleri

 

Bildgalleri

 

 

Rekommenderat

På Nordisk Porr får du tillgång till en stor samling av filmer och foton med alla styggaste svenskor, danskor, norskor och finskor inom porrindustrin. Se både enskilda scener och porrfilmer i fulla längder. Alla filmer kan laddas ner på din hårddisk så att du kan titta på dem om och om igen.

2 dagar medlemskap – 29 SEK