Nicole Berg


Nicole Berg
  • Namn: Anna
  • Alias: Nicole Berg, Emma Henriksson, Lena.
  • Hemstad: Kristinehamn
  • Född: 1980
  • Höjd: 165 cm.
  • Ögonfärg: Blå
  • Hårfärg: Blond
  • BH-storlek: G-kupa
  • Porrdebut: 2005

 

Den storbröstade blonda Nicole har varit med i ett antal olika svenska porrfilmer under åren 2005 och 2008. Hon hade en nära relation med regissören Mike Beck, med vem hon gjorde större delen av sina filmer. Hon hade sin DVD debut 2005 i filmen ”I julens tecken”. Hennes scener kan också ses på utvalda vuxenwebbsidor. Nicole är särskilt känd för sina enorma G-kupor, för vilka det tog flera operationer för att uppnå den storleken. Nicole slutade med porr 2009. Hon är nu gift och jobbar inom mediaindustrin och tar hand om reklammedia. Efter att hon slutat med vuxenindustrin gjorde hon en bröstförminskning..

 

Filmografi
  • • I julens tecken (2005)
  • • Ridskolan 4 – Hälsoskolan (2006)
  • • Lindas Lust (2006)
  • • I Vädurens Tecken (2006)
  • • Bad santa (2008)
  • • Gapa & svälj 2 (2008)
  • Erotisk Uppfostran
  • • Besatt av sex (2009)

 

 

 

 

 

Videogalleri
Intervju med Nicole (Emma)
Click to Watch Video

 

Bildgalleri

 

 

Rekommenderat

På Nordisk Porr får du tillgång till en stor samling av filmer och foton med alla styggaste svenskor, danskor, norskor och finskor inom porrindustrin. Se både enskilda scener och porrfilmer i fulla längder. Alla filmer kan laddas ner på din hårddisk så att du kan titta på dem om och om igen.

2 dagar medlemskap – 29 SEK